Om Avanti - Policy

Avanti förkortningen av Sveriges Avanti-Borrare Förening bildades formellt 1973. I drygt 40 år har vi varit en självklar del av brunnsborrnings Sverige.

Föreningens verksamhet drivs genom servicebolaget Avanti System AB. Servicebolaget har ingen försäljningsfunktion utan är till för att hantera medlemmarnas gemensamma behov av t.ex. utbildning, kontakt med myndigheter och företagsutveckling. Till Avanti System AB är branschens ledande leverantörer knutna som samarbetspartners för att förenkla och säkerställa produktkvalitet och produktutveckling.

Policy

Vi skall enligt Avantis riktlinjer och varumärke erbjuda kunder det trygga sättet att borra efter vatten och geoenergi. Tryggheten grundas på väl utbildad personal, väl utvecklad teknik, ett miljötänk och en strävan mot ständiga förbättringar. Vi skall se till att uppfylla de lagar, myndighetsbestämmelser och övriga bindande krav som ställs på oss. Avanti förespråkar en hållbar utveckling och ska genom vår verksamhet försöka minska miljöpåverkan och arbeta för att skydda denna så långt det är tekniskt och ekonomiskt möjligt.

Integritetspolicy

Vi värnar om din personliga integritet! Vi vill att du ska känna dig trygg hos oss oavsett om du är vår medarbetare, leverantör eller medlem. Därför värnar vi om din personliga integritet, och vi eftersträvar alltid en hög nivå av dataskydd. Vill du veta mer om hur vi sparar och behandlar dina personuppgifter ber vi er läsa vår integritetspolicy Integritetspolicy

Lär dig vatten

Vattenanalys

Hitta din borrare