Energibrunnar Nord AB

Energibrunnar är ett företag med mångårig erfarenhet av brunnsborrning för vatten och energi. Vi tar ansvar hela vägen och hjälper er med dimensionering, borrning, pumpinstallation och även vattenrening vid de fall det behövs.

Bergvärme, eller geoenergi som det också kallas, är ett sätt att utvinna den energi som solen lagrar i marken under sommarhalvåret – med andra ord är det en förnyelsebar energikälla. Hur djupt man ska borra beror på hur bra geologin leder energi, husets storlek samt hur väl isolerat huset är. Vi kan hjälpa er med dessa funderingar!

 

Certifikat / Medlemsorganisationer:


Genom Avanti System tar vi ansvar för att borrningen sker på ett korrekt sätt genom bland annat en korrekt tätning mot ytvatten, det av myndigheter rekommenderade materialet och korrekt djup på adaptrar och slangar. Utöver det, lämnar vi en prisgaranti på vår borrning – inget vatten, ingen kostnad.

Med tusentals borrningar som referens hoppas vi få förtroendet att assistera dig i din borrning, vare sig den är för vatten eller energi. Välkommen att höra av er för prisinformation eller andra frågor och funderingar!

Energibrunnar Nord AB
Box 196
821 22 Bollnäs