Gävle Brunnsborrning AB

Gävle Brunnsborrning är en del av koncernen Energibrunnar AB, vilket innebär att vi tillhandahåller våra tjänster från Stockholm upp till Sundsvall. Förenklat kan man dela upp vår verksamhet i tre delar: bergvärme, vattenborrning samt entreprenadborrning.

Bergvärme har de senaste 15 åren blivit omåttligt populärt, inte minst hos villaägare. Att hämta den energi som solen lagrar i berggrunden har visat sig vara en vinstaffär och många sänker sina kostnader med upp till 80 %.


Certifikat / Medlemsorganisationer:


Utan kommunalt vatten, är en bergborrad brunn den mest tillförlitliga källan för vatten. Vi borrar alltid enligt senaste standard, med certifierad personal och tar totalansvar för din brunn: dimensionering, borrning, pumpinstallation och vid behov, filterinstallation.

Utöver att borra för bergvärme och vatten, erbjuder vi också entreprenadborrning. Vanligaste typen är pålning, grundförstärkning och grundvattensänkning men vi genomför de flesta typer av entreprenadborrning. Kontakta oss för ditt önskemål!

Oavsett vilken typ av borrning som ni är intresserade av, kan vi vara er behjälpliga. Kontakta oss för en kostnadsfri offert eller om ni har fler frågor och funderingar.

Kontakt

Telefon: 026 – 123 095
Epost: lars@gavlebrunn.se
Hemsida: www.gavlebrunn.se

Gävle Brunnsborrning
Krickvägen 18
80309 Gävle