Lebam Brunnsborrning AB

Lebam Brunnsborrningar har mer än 25 års erfarenhet av brunnsborrning i form av vatten- och energibrunnar men även entreprenadborrning; vi kan borra bland annat pålning, genomföringar och markprover. Vi säkerställer vår kvalité genom att borra efter de senaste rekommendationer och har certifierad borrpersonal – Allt för att säkerställa en trygg borrning.

Vårt rykte är vår viktigaste resurs. Många av våra kunder kommer från rekommendationer och för oss är det viktigt att kunna hålla våra löften. Vi vill att du som kund ska känna att vi tar ansvar för borrningen även om förutsättningarna sviker.

Certifikat / Medlemsorganisationer:


Vattenborrning är vår vanligaste typ av borrning och vi erbjuder där en komplett produkt i form av placering, borrning, pumpsättning och installation.

Vi erbjuder även renovering av äldre brunnar i form av tryckning och spolning. För många brunnar som ger mindre kapacitet eller försämrad vattenkvalité beror det på naturligt förekommande partiklar har fastnat i bergets sprickor. Det går att åtgärda genom att man under högt tryck spolar brunnen och får upp det oönskade materialet.

Har du frågor kring att borra en brunn eller frågor kring din befintliga brunn; tveka inte att kontakta oss!

Kontakt

Telefon: 0156-102 35
Epost: info@lebam.se
Hemsida: www.lebam.se