Värmlandsborr AB

Värmlandsborr är ett familjeföretag med över 40 års erfarenhet. Vi har stor bredd i verksamheten och har utrustning för att ta oss an bergvärmeborrning och vattenborrning såväl som grävarbeten för inkoppling eller för att lägga ner jordvärme. Utöver det så erbjuder vi kringtjänster kopplade till dessa verksamheter. Tveka inte att kontakta oss för dina önskemål!

Värmlandsborr grundades 1977 och till en början utgjorde vattenborrning den absoluta merparten av verksamheten. Sedan dess har bergvärme tagit över att bli den dominerande delen, men genom expansion har vi även breddat verksamheten för att kunna erbjuda våra kunder en komplett installation för ökat trygghet som kund.


Certifikat / Medlemsorganisationer:


Vår värdegrund säger att kunden ska känna sig trygg från första kontakt till avslutat arbete. För oss innebär det att vårt företag är certifierat för kvalité genom ISO9001 samt genom att våra borrare innehar personcertifiering. Ytterligare ett steg i den riktningen har vi tagit genom medlemskap i Avanti, där vi fortlöpande uppdaterar våra kunskaper gällande den nyaste tekniken och bästa praktiken.

På detta sätt hoppas vi att ni som kund känner er trygg och att ni kan anförtro oss ert önskemål. Kontakta oss om ni har ytterligare frågor eller är intresserade av en offert.

Gävle Brunnsborrning
Krickvägen 18
80309 Gävle